Introduktion.

Vi kommer nu göra något vi aldrig gjort förut på Marcus Models, nämligen köra parallella byggen! Jodå, ni läste rätt! Vi slänger in JA-37 Viggen från Tarangus i leken, såklart en favorit i sammanhanget. Eftersom vi just nu bygger en Lansen A32A från just Tarangus så kan det väl passa med ännu en byggsats ur Tarangus-familjen?

Jag kommer bygga modellen helt i original, direkt ur lådan. Inga modifieringar eller extradetaljer. Målningen kommer bli den moderna grå/ljusgrå varianten som syns på bilden ovanför. Då ser vi hur pass väl byggsatsen står sig i originalutförande. Den fungerar även bra som jämförelse mot nästa Viggenbygge som jag tänkt måla i fyrfärgs-splinterkamouflage, med de flesta tillbehör och modifieringar som finns att tillgå på marknaden.

Jag kommer framöver bygga växelvis med Lansen och Viggen, så uppdateringarna i byggbloggen kommer alltid kännas nya och fräscha.

Låter det kul? Javisst gör det! Jag har skrivit en Recension - Tarangus JA-37 Viggen tidigare, så ni vet vad vi har framför oss.

i nästa avsnitt sätter vi igång med bygget!

Ha det bra och limma lugnt!

//Marcus